Buy Liquid Xanax, Cheapest Xanax Prices

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 5 d’octubre, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la mítica banda de Hard Rock Whitesnake, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats a l’any 1978 pel ex-Deep Purple David Coverdale, on essencialment practicaven un hard rock molt influenciat  pel blues i el soul, però a partir del disc “1987”, el seu so va fer un gir cap el mercat nord-americà amb una tendència més comercial. Va ser durant aquesta etapa quan van enregistrar èxits com “Still of Night” o “Is this love”, temes que sentirem al programa d’aquesta setmana dins el disc “Made in Britain”, gravat durant la gira del seu últim treball “Forevermore” amb els fantàstics guitarristes Reb Beach i Doug Aldrich a la formació.

Així doncs, una bona oportunitat per gaudir d’aquesta emblemàtica banda amb 35 anys de història, Oh Yeah !!!!!

I el diumenge dia 6, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Francesc Xavier Medina va dedicar la primavera passada als SAU, a través de l’àlbum Concert de Mitjanit.

.