Buy Alprazolam From Canada - Xanax From Mexico Online

Buying Alprazolam Online CheapCiencia para escuchar, el programa de divulgació científica que Ràdio 90 emet cada diumenge a les 7 de la tarda, amb selecció i presentació a càrrec d’en David Ràfols, dedica dos programes a Alan Turing, matemàtic britànic mort el 1954 i que va treballar en camps tan avançats com la informàtica teòrica, la criptoanàlisi o la intel·ligència artificial. De fet, se’l considera el pare de la informàtica moderna.

El primer dels dos programes ja es va emetre el diumenge passat, però encara es pot escoltar a través del podcast que trobareu a la pàgina de Ciencia para escuchar d’aquesta mateixa web. De fet, es recomanable fer-ho així perquè els dos programes superen els 60 minuts de durada i, per tant, la versió per FM és incompleta.

Alan Turing va néixer l’any 1912, i aquests programes, estructurats en forma de xerrada amb diversos especialistes en la seva vida i la seva obra, volen ser un homenatge a aquesta figura essencial en el progrés tecnològic del nostre temps, ara que ja s’ha celebrat el centenari del seu naixement.

 El segon programa, aquest diumenge, dia 20 d’octubre, a les 19h.

.