Order Alprazolam Canada, Buying Xanax Online Cheapest

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 26 d’octubre, a les 17h ens arriba de la mà de Francesc Xavier Medina el disc Iros todos a tomar por culo d’Extremoduro.

La banda nascuda fa 26 anys a Plasencia, Extremadura i liderada per Roberto “Robe” Iniesta va gravar a finals del 1996 a diverses localitats de l’estat espanyol un magnífic disc en directe que agafa el bo i millor de la seva trajectòria fins al moment.

Malgrat que les 14 cançons que recull el disc no hi caben totes les cançons que hi haurien de ser-hi ens podem fer una bona imatge de la gran connexió entre la banda i el públic que es produïa cada vegada que la formació pujava als escenaris. Un disc gravat al moment més dolç del grup i que es va editar després de l’èxit que va suposar el disc Agíla.

Una bona dosi de “rock transgresivo” tal i com ell definien el seu estil com sempre a la 101.4 FM o per Buy Alprazolam Mexico

I el diumenge dia 27, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que la Júlia de Balle va dedicar la primavera passada als Mogwai, a través de l’àlbum Special moves.

.