play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right The Winery Dogs al Directes
play_arrow

Rock-Pop

The Winery Dogs al Directes

Javi Garrigós 09/12/2014 42


Background
share close
Portada del primer disc de The Winery Dogs, no del direte que presentem
Portada del primer disc de The Winery Dogs, no del directe que presentem

De la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Hard Rock The Winery Dogs, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquest supergrup, format al 2012,  reuneix tres monstres del rock com són, Mike Portnoy a la bateria (ex- Dream Theater), Billy Sheehan al baix (Mr. Big) i el talentós Richie Kotzen a la guitarra i veu. La seva música, està molt influenciada per el rock clàssic com Led Zeppelin o Jimi Hendrix, però alhora posada al dia tant en so com en execució per aquests tres grans instrumentistes.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Unleashed in Japan”, presenta gairebé tots els temes del seu disc de debut a més d’algun tema de la carrera en solitari de Mr. Kotzen, que aporta una gran veu amb tocs Soul/ blues.

Així doncs, una autèntica mostra de com fer bona música amb molta tècnica, però sense oblidar el “feeling” i les bones cançons …..Oh Yeah !!!!!

I el diumenge, dia 14, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Josep Mª Corbalán va dedicar la primavera passada a Iron Maiden, a través del seu treball Maiden England, de 1989.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: The Winery Dogs al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior