Buying Xanax From Canada, Buy Alprazolam Online Mexico

Buying Alprazolam Online CheapTorna Les entitats tenen la paraula a Ràdio 90, que en aquesta ocasió té com a convidada a Càritas Garrotxa, a través del seu president, Carles Oller.

Càritas, nascuda com a entitat diocesana, ha ampliat enormement en els darrers anys el ventall de les seves activitats, que ja no es limiten exclusivament a les tasques assistencials més immediates, sinó que cobreixen moltes altres facetes orientades sempre a la promoció social i a l’atenció dels més desfavorits.

De tota manera, aquesta assistència de primera necessitat continua essent essencial, agreujada encara més amb la crisi econòmica actual, que ha multiplicat exponencialment el nombre de persones i famílies en risc d’exclusió que acudeixen als seus serveis, la qual cosa, per altra banda, obliga també a cercar més recursos per atendre la demanda creixent. Sortosament, també ha augmentat la sensibilitat envers aquesta situació, i així el nombre de voluntaris que desinteressadament dediquen una part del seu temps i de les seves capacitats a col·laborar amb l’entitat ha experimentat un fort increment.

De tot això, i també de la imminent campanya de recapta d’aliments a Olot i comarca (30 de novembre), ens en parla el president de l’entitat en diàleg amb l’Àngel Serrat, a través d’aquest programa que es podrà escoltar aquest dissabte, 16 de novembre, a les 11h., i, en repetició, el diumenge, dia 17, a les 12 del migdia.

.