Buy Authentic Xanax, Buy Alprazolam From China

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 7 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Thrash Metal Overkill, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Amb una carrera de més de 30 anys i 16 àlbums d’estudi, aquesta contundent banda formada a New Jersey, està considerada una de les pioneres dintre del Thrash Metal. Tot i que no han arribat al status de bandes contemporànies com Slayer o Anthrax, són tota una institució dins del gènere, amb la personal veu de Bobby ‘Blitz’ Ellsworth  al capdavant i el so característic del baix de D.D. Verni sempre ben present.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Wrecking Your Neck, va ser enregistrar en motiu del desè aniversari de la banda a l’any 1995 a Cleveland, recollint l’època i els temes més populars del quintet.

Així doncs, un directe ple de temes hiper enèrgics i amb la potència habitual de la banda que et deixaran, com diu el títol, amb el coll ben trencat… Oh Yeah !!!!!

I el diumenge dia 8, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Josep M. Corbalán va dedicar la primavera passada a Peter Gabriel, a través de l’àlbum Secret world live.

.