Xanax Cheap, Buy Xanax Thailand

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte 4 de gener ens arriba un nou Directes amb Dusminguet de la mà de Francesc Xavier Medina.

A partir de les 17h a la 101.4 fm o per internet podrem sentir el concert que aquest grup de la Garriga va fer a Sant Joan de Vilatorrada el 13 de desembre del 2002.

Aquest directe no es un directe que fos enregistrat oficialment i per tant no el podem trobar dintre la seva discografia oficial. Aquesta està composta per tres discos d’estudi: Vafalungo (1998), Postrof (2000) i Go (2003).

La música dels Dusminguet és una barreja de rumba, cúmbies, rock, tex-mex, merengue… tot en perfecte sintonia que en directe explotava cap a una nova direcció sota l’acordió de Joan Garriga.

Malauradament la desaparició de Carlos Rivolta durant una gira per Mèxic va marcar l’esdevenidor del grup que al 2004 va baixar dels escenaris.

Si us agrada la bona música feta a casa nostra amb aires del món no us podeu perdre aquest Directes amb Dusminguet.

I el diumenge dia 5, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Miquel Pascal va dedicar la primavera del 2011 a Paul Simon, a través de l’àlbum Concert in the Park.

.