Real Xanax Bars Online, Buying Xanax Online Reviews

Buying Alprazolam Online CheapAquest mes de febrer tindrem un nou Carol’s Coffee Chat del Patxoka Sound, amb dos convidats molt especials!

Aquest cop sortirem una mica de l’estructura i del format usual del programa, ja que tenim moltes coses a dir: primer entrevistarem a l’Andrea, una noia alemanya que fa molts anys que viu a la Garrotxa. La Carol li preguntarà sobre el concepte “klatch”, que s’assembla a “chat” però no es ben bé el mateix… i és que al principi d’encetar aquest programa volíem que s’anomenés “Carol’s Coffe Klatch”, però la paraula no va quallar perquè no sabíem el seu significat exacte… l’Andrea ens ho explicarà.

Buy Alprazolam MexicoDesprés tenim un convidat d’honor, en Jens. També és alemany, afincat a Olot, i té una feina molt interessant: es guia turístic per els Estats Units. Porta grups de catalans i espanyols per la Ruta 66 (entre d’altres), una de les carreteres més famoses del somni americà, que recorre Amèrica de punta a punta, de Chicago a Los Angeles.

I el tòpic del mes és el dia de Sant Valentí: explicarem una mica el significat d’aquesta festa anglosaxona i posarem cançons d’amor.

Esperem que us agradi el programa i que practiqueu molt d’anglès.

El proper dissabte 1 de febrer a les 15:00h a la 101.4, no us ho perdeu!

.