Buy Alprazolam For Dogs, Xanax To Buy Online Uk

Buying Alprazolam Online CheapTHE THIEVING MAGPIE és el doble en directe enregistrat per la banda britànica MARILLION recollint fragments de diversos concerts de la gira del seu quart LP, Clutching At Straws, durant els anys 1987 i 1988.

Aquesta gira va suposar el comiat del seu primer cantant Fish, degut a certes desavinences amb els altres membres del grup que van anar a més durant la gira, malgrat que en l’enregistrament no es noti absolutament res, i el so de la banda sigui magistral com  en els seus millors moments.

El repertori de MARILLION en aquell moment ja era realment impressionant, amb discos rodons com Misplaced Childhood, possiblement el millor disc de Rock Progressiu dels anys 80, i un munt de temes que en viu posaven la pell de gallina als seus fans:  Fugazi, Sugar Mice, Incomunicado, Chelsea Monday, Jigsaw, He Knows-You Know o White Russian, per citar-ne només uns quants, i realment aquest doble en viu és ja un clàssic, no només de la discografia de Rothery, Kelly, Fish, Trewavas i Mosley, si no que per mèrits propis és un dels millors directes de la història pel que fa al rock progressiu.

Val a dir que després de la sortida de Fish del grup, i després d’un temps de certa incertesa, van encertar de ple amb la contractació del nou cantant, Steve Hogarth, amb qui fins al dia d’avui, han enregistrat fins a 13 discos més, per tant, més endavant segur que us portarem algun directe també de l’era Hogarth, doncs també n’hi ha uns quants que valen molt la pena.

Presentat per el nostre col·laborador Josep Mª Corbalán i amb en Xevi Baca al control tècnic, esperem que gaudiu d’aquest Directes del proper dissabte, dia 29 de març, a les 5 de la tarda, i si no coneixíeu aquest grup, de ben segur que us farem venir ganes d’endinsar-vos en la seva discografia.

I el diumenge dia 30, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Francesc Xavier Medina va dedicar als Sangtraït l’hivern del 2012, a través del seu concert al Palau Sant Jordi de l’any 1991.

.