Xanax Canada Buy - Xanax Mail Order Uk

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte 31 de maig a les 12 del migdia farem un programa especial a Endavant les atxes! dedicat única i exclusivament a Obrint Pas.

Els dies 22, 23 i 24 de maig la mítica formació valenciana es va acomiadar del públic en tres concerts en acústic al Teatre Principal de València després de 20 anys sobre els escenaris. Un grup que per primera vegada va poder actuar en un escenari públic a la seva ciutat que malgrat totes les prohibicions del poder va triomfar a la seva terra i fora d’ella.

És per això que els hi dediquem un programa sencer a aquest grup de capçalera del programa. No serà un recull exhaustiu de totes les seves cançons (això demanaria més d’un programa), però si hi tindrem una bona selecció dels seus himnes, la seva energia, el seu compromís social.

La flama d’Obrint Pas sempre quedarà encesa als seus discos i en els bons records dels seus concerts. Ells marxen però han obert un camí cap a l’esperança musical d’aquesta terra que moltes altres formacions del País Valencià han agafat el relleu per reivindicar la llengua com a instrument de transformació social i de dignificació cultural.

SEGUIREM!

.