play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Electrònica-Experimental

Pet Shop Boys al Directes

Josep Cuèllar 01/02/2023 36 5


Background
share close

L’any 1994, el britànics Pet Shop Boys van actuar per primera vegada al Brasil en un concert interessant en molts aspectes però que no va veure la llum en format de doble CD fins l’any 2021.

Discovery: Live in Rio 1994 conté tota la màgia d’una nit especial on els mítics temes del duet es van impregnar de l’escalf d’un públic entregat i, en algun cas, fins i tot de les sonoritats llatines pròpies de la terra que visitaven, unes sonoritats que a partir d’aquell moment tindrien un pes rellevant en els seus treballs posteriors.

El resultat són 21 temes on no hi falten cap dels seus grans èxits, ni tampoc alguna versió, sense oblidar les barreges que solen fer combinant temes propis i els d’altres artistes.

Us proposem de gaudir de tot aquest espectacle en el Directes que, amb presentació de Josep Cuèllar, es podrà escoltar a l’streaming en directe de Ràdio 90 el dissabte 4 de febrer de 2023 a les 5 i el diumenge a les 4 de la tarda. A partir del dilluns el trobareu en format podcast per l’escolta o la descàrrega al web de l’emissora.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Pet Shop Boys al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior
Episodis semblants