play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right John Fogerty torna al Directes
play_arrow

Rock-Pop

John Fogerty torna al Directes

Josep Cuèllar 15/03/2023 52


Background
share close

L’any 2011, i de la mà de Rafa Bazaga i Javi Garrigós, Directes va dedicar un programa a John Fogerty, ex-líder dels llegendaris Creedence Clearwater Revival i amb una carrera posterior en solitari també magnífica. Una carrera que s’iniciava just fa 50 anys, el 1973.

Per celebrar-ho, tornem a aquest veterà cantant i guitarrista, ara de la mà de Josep Cuèllar. Volem escoltar les seves inoblidables cançons tal i com les interpreta avui dia mitjançant l’àlbum que recull el concert central de la seva darrera gira, concert celebrat al Colorado Red Rocks Amphitheater, de Denver (Colorado), el juny del 2019. L’àlbum es titula 50 Year Trip – Live at Red Rocks, perquè és també un recordatori de la participació de la Creedence en el mític festival de Woodstock de 1969.

En definitiva, una excusa més per recuperar i tornar a gaudir d’unes cançons que ja formen part en lletres majúscules de la història del rock a càrrec d’un dels més carismàtics representants d’aquest estil de música, que als seus 77 anys d’edat no està disposat a rendir-se ni a baixar dels escenaris que l’han aclamat arreu del món. El programa es podrà escoltar a l’streaming en directe de Ràdio 90 el dissabte 18 de març de 2023 a les 5 i el diumenge a les 4 de la tarda. A partir del dilluns el trobareu en format podcast per l’escolta o la descàrrega al web de l’emissora.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: John Fogerty torna al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior