Get Cheap Xanax Online, Xanax Uk Paypal

Arribem al final de la primera temporada de Ràdio Rock i ho volen celebrar amb un especial dedicat als Barón Rojo. Aquest és un grup emblemàtic i dels que sempre recordarem frases com “mi rollo es el Rock”. Aquest 2010 s’ha reunit la formació original amb motiu del 30 aniversari de la seva creació.

Ràdio Rock ha volgut homenatjar-los a través d’un programa especial en que comptaran amb la presencia de l’Àngel Serrat responsable del programa “Escarbat bum bum” que és qui més en sap de musica espanyola a Ràdio 90, a més d’en Javi Garrigós i en Xevi Baca, els habituals de Ràdio Rock.

Buying Alprazolam Online CheapBuy Alprazolam Mexico

A través del disc d’homenatge “larga vida al … volumen brutal” que era també un homenatge de diverses bandes de rock als Barón, Ràdio Rock clourà la temporada d’aquest estiu del 2010 que tants canvis han suposat per Ràdio 90. No us el perdeu el dissabte 11 de setembre a les 7 de la tarda o a partir de la setmana següent a través d’aquesta web.

.