Ordering Xanax Online From Canada, Mail Order Xanax Canada

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 28 de gener, a les 5 de la tarda, al Directes us portem Alan Parsons, un productor i compositor que als 70 i 80 va destacar no tant sols per les seves produccions, sinó per ser un dels primers en introduir els sintetitzadors i la tecnologia que tot just començava a despuntar i que més endavant van revolucionar el món de la música actual.

Alan Parsons també ha destacat com a enginyer de so doncs va participar molt activament en l’enregistrament d’àlbums com Abbey Road i Let it Be dels Beatles i, sobretot, en potser l’àlbum més escoltat de la història, el The Dark Side of the Moon dels Pink Floyd.

Es per això que pensem que Alan Parsons es mereix un Directes.

El concert que us portem aquest dissabte va tenir lloc el 2004 a la Plaza Mayor de Madrid. Antoni Rubi us acompanyarà al llarg del programa, esperant que disfruteu del Directes que us ofereix Ràdio 90.

.