Alprazolam Purchase, Cheapest Xanax Bars Online

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 11 de febrer, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle, la formació Songs: Ohia serà la protagonista d’una nova edició del programa Directes. Ella mateixa ens els presenta:

Avui viatjarem fins a Mòdena per escoltar un cantautor nord americà desaparegut el 2013. El 27 de setembre de l’any 2000 Jason Molina, juntament amb la seva banda actual, grava sota el nom de Songs: Ohia l’àlbum en directe Mi sei apparso come un fantasma (2001). Un disc delicat i intens, sentimental, com tota la música i lletres de Molina, i totalment personal. El 2000 va ser un any especialment prolífic per aquest prodigi de l’escena indie nord americana, que tot i haver passat desapercebut pel gran públic, resulta interessant i carismàtic per tots els qui, més tard o més d’hora, l’han anat descobrint.

Deixeu-vos imbuir per les cançons que van construïnt-se poc a poc i a foc lent i gaudiu de la seva veu melancòlica però poc esforçada.

.