Xanax Uk Order - Buy Xanax Cod Delivery

Buying Alprazolam Online CheapAquest dijous tindrem en primícia un ON-AIR del programa Patxoka Sound de Ràdio 90. Ràdio 90 és l’emissora lliure i cultural de la Garrotxa, amb seu principal a Batet.

Des de 2012 aquest programa dirigit per en Pescadilly i la Lilikorka ha enregistrat més de 160 programes, apostant sempre per una selecció alternativa i avantguardista. Després de 3 temporades de vacances tornen amb més força que mai i amb grans descobriments musicals que ens volen presentar.

Tanmateix serà un ON-AIR ple de sorpreses on la música avançada en serà la protagonista. Comença una nova era al Patxoka Sound, i aquest serà un dels programes més especials que hauran fet fins ara. Música, informació, art, concursos,nous projectes, bona companyia i el bon saber fer de la Cantina del Núria Social us esperen aquest dijous 2 de març a partir de les 20:00.

.