Online Alprazolam Prescription, Npdrugs Cheap Xanax Online

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 16 de setembre, a les 5 de la tarda, encetem la temporada de tardor del Directes amb l’OMD com a protagonistes.

Considerats “els Beatles del synthpop”, i com ells procedents també de l’àrea de Liverpool, l’OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark) tenen a la seva esquena gairebé 40 anys de carrera musical, amb 13 àlbums d’estudi i una bona quantitat d’èxits, sobretot a la dècada dels 80, però també han destacat per la seva capacitat d’experimentar amb nous sons i noves idees.

El concert que hem escollit va tenir lloc al Hammersmith Apollo, de Londres, l’any 2007, amb motiu de la reedició del seu mític àlbum Architecture & Morality. Davant d’un públic entregat, Andy McCluskey i Paul Humphreys van repassar íntegrament aquest treball de 1981, amb temes inoblidables com “Souvenir” o “Joan of Arc”, però sense deixar de banda altres tan destacats del seu repertori com “Electricity”, “Enola Gay” o “Locomotion”.

Al llarg de 60 minuts, i de la mà d’en Josep Cuèllar, tindrem l’ocasió d’escoltar-los amb tota la força del directe a través de l’àlbum OMD Live: Architecture & Morality & More, publicat el 2008, i constatar així l’enorme influència que ha tingut la seva música en moltes formacions actuals.

.