Buy Alprazolam Cheap Online, Order Xanax Online Europe

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 14 d’octubre, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la llegendària banda Kiss, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Enguany, farà 45 anys de la formació d’aquesta mítica banda de New York, amb els incombustibles Paul Stanley (veu i guitarra) i Gene Simmons (veu i baix)  al capdavant. Sempre coneguts pel seu maquillatge i la seva posta en escena, són també una gran influència per varies generacions de músics dintre del món del rock ‘n’ roll.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Alive II” va ser, com el seu nom indica, el segon disc en directe oficial de la banda. Enregistrat a l’any 1977 durant la gira de “Love Gun”, també hi trobarem gran part de temes inclosos als treballs “Destroyer” i “Rock and Roll Over”.

Així doncs, un disc mític ple de himnes de tota una generació que enguany compleix 40 anys de la seva publicació, Oh Yeah !!

.