Alprazolam Online Paypal, Brand Xanax Online

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 18 de novembre, a les 5 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, arriba una nova edició del Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista a Johnny Clegg.

Recordat sobretot per temes mítics com “Asimbonanga”, Johnny Clegg es va donar a conèixer massivament a la dècada dels 80 per la seva proposta musical que fusionava sonoritats occidentals i ritmes africans, i alhora també per conjuminar en les seves cançons el compromís polític en la lluita contra l’apartheid a Sud-àfrica, amb el ball, la festa i l’alegria pròpies de la cultura zulú, a la qual ell, sent un blanc nascut a la Gran Bretanya, s’inserí plenament.

Personatge polifacètic, l’any 2003 va fer una sèrie de concerts a Johannesburg recollint el millor de la seva carrera, plasmats després en el disc Best of live, que és el que escoltarem aquest dissabte.

Temes de la seva etapa amb els Juluka, però sobretot de la posterior amb els Savuka, conformaran aquests 60 minuts de ràdio on, a part de la cançó que va dedicar a reclamar l’alliberament de Nelson Mandela, hi trobarem altres peces inoblidables com “Great heart”, “Scatterlings of Africa” o “Dela”.

.