Can You Buy Xanax In Uk, Cheap Xanax Pill Press

Buying Alprazolam Online CheapEl passat 18 de novembre ens va deixar Malcolm Young, guitarrista, compositor i fundador de sens dubte una de les bandes de rock més gran de tots els temps AC/DC.

Retirat dels escenaris des de l’any 2014 per problemes de salut, era un guitarrista rítmic portentós molt influenciat pel blues i el rock ‘n’ roll més primari, alhora que és considerat com l’anima de AC/DC. També és responsable del so de la banda i autor, juntament amb el seu germà Angus, de totes les composicions de la banda, incloses gran part de les lletres.

Així doncs, en el programa d’aquesta setmana (dissabte, 19h.) farem un repàs i alhora homenatge a la figura de Malcolm Young, escoltant algunes de les cançons de la banda de la seva vida, on va militar durant 40 anys.

.