Order Alprazolam 2Mg, Buy Alprazolam Online Reviews

Buying Alprazolam Online CheapAquest diumenge dia 3 de desembre, Ràdio 90 va celebrar la seva festa anual, on s’apleguen col·laboradors, familiars i amics per gaudir junts d’un bon àpat i enfortir els vincles que uneixen i fan possible aquest projecte que és a punt d’arribar als seus primers 25 anys d’existència.

Precisament la celebració d’aquest aniversari, que s’esdevindrà el mes de juliol de l’any vinent, va ser el centre de totes les converses i també de la reunió prèvia al dinar, on es van posar sobre la taula un seguit de propostes per convertir l’any 2018 en un temps de joia i celebració festiva, amb la voluntat de viure-ho intensament des de dins, però també de projectar-ho cap enfora. Més endavant s’aniran concretant els actes d’un programa ambiciós que coordina la Rosa Sans.

Després del dinar, celebrat una vegada més a Montagut en un dia fred però assolellat i en un entorn agradable, es va lliurar als col·laboradors un petit obsequi consistent en uns guants amb el logo de l’emissora, i el grup es va fer la foto de rigor on es constata que grans i petits s’ho van passar d’allò millor i que, més que mai, Ràdio 90 és una família unida que arriba al quart de segle en un gran moment.

.