Buy Alprazolam, Alprazolam India Online

Buying Alprazolam Online CheapÉs per commemorar aquesta efemèride de la nostra ràdio que en Ton Torné torna a agafar el fil del programa Penny Lane allà on va el va deixar després d’emetre 39 capítols des del 2009 fins al 2011, i que s’han anat repetint posteriorment en diferents temporades, i ho farà en una sèrie de nous capítols actualitzant la discografia oficial de The Beatles a partir del disc “On air-Live at the BBC Vol. 2” publicat l’any 2013.

Aquest doble CD no és res més que la continuació del “Live at the BBC” de l’any 1994 i que començarem a escoltar aquest dissabte en la seva primera part.

Això tindrà continuïtat en programes següents, on també introduirem una mena de links o apunts d’aconteixements musicals que tenien lloc el 1993, any de fundació de l’emissora lliure i cultural, relacionats amb John, Paul, George i Ringo.

Aquest primer programa es podrà escoltar el proper dissabte, dia 14 de juliol, a les 17h, i també el diumenge 15 a les 18h.

.