Buying Xanax Online LegalAquest proper dissabte, dia 18 d’abril , a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Hard Rock Melòdic Hardline, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquesta formació, va rebre a l’any 92 un gran reconeixement amb el seu debut “Double Eclipse”, tan per les gran gust en les composicions incloses com la magistral veu del seu vocalista Johnny Gioeli i el treball del guitarrista de Journey, Neal Schon.

Tot i que han tingut una trajectòria inestable, degut a que en Gioeli ha estat reclamat per participar en nombrosos projectes, el darrer 2019 ens van obsequiar amb un nou treball de nom “Life” ja sense en Schon però no per això absent de Hard Rock de gran classe.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Life/Live, fa especial incís en el seu àlbum debut com les potents “Takin’ Me Down” o “Dr Love”, sense deixar de banda el nou material com la melòdica “Fever Dreams”, on podem comprovar perque mister Gioeli  és una de les grans veus roqueres d’avui en dia.

Així doncs, un disc per amb un so directe i sense artificis que us farà moure el cos i omplirà de bones vibracions  , Oh Yeah !!

.