Cheapest Xanax PricesDesprés de la seva sortida de Genesis, el 1975, Peter Gabriel va iniciar una carrera en solitari més que reeixida, contra el que molts pensaven que era una errada monumental…

En només 5 anys, del 1977 al 1982 va llançar 4 excel·lents treballs en estudi, i al 1983, durant la gira de presentació del seu quart treball, es va gestar el doble en directe Plays Live, que va ser llançat el 1983.

No hi trobem només temes del quart treball, si no que és un autèntic greatest hits, amb el bo i millor dels 4 discos en estudi, des dels temes més comercials com Solsbury Hill, Shock The Monkey o I Go Swimming, passant per altres més íntims com Humdrum o Family Snapshot, experiments amb ritmes africans com a I Have The Touch i temes políticament o socialment compromesos com San Jacinto o Biko.

Si no coneixeu aquest disc, en Josep Mª Corbalán us convida a descobrir-lo al nostre Directes del proper dissabte dia 30 de maig a les 17:00 i en re-emissió el diumenge dia 31 a les 20:00 hrs, i si el coneixeu, i fa temps que no l’heu escoltat, de ben segur que ens acompanyareu en aquest magnífic viatge a la música d’un dels artistes més brillants de les darreres dècades.

.