Xanax Cheapest Price - Buy Real Xanax Bars

Aquest dissabte, 26 de març, a les 5 de la tarda, l’Àngel Serrat ens presenta un nou Directes que té com a protagonista a LA POLLA RECORDS. Ell mateix ens en fa el comentari:

Buying Alprazolam Online Cheap Aquesta setmana a Directes presentem  …vamos entrando… el directe  de La Polla  gravat durant el Viña Rock 2003 a Villarobledo (Albacete).

Formats el 1979 a Salvatierra (Alava), la Polla Records no només han estat un pilar de la escena punk de la península sinó que a través de les seves lletres àcides i iròniques, ens han ajudat a molta gent a no caure en la denúncia fàcil sinó a qüestionar-nos el perquè de les coses. Han estat un referent ideològic per tota una generació.

Aquest directe gravat a la recta final de la seva carrera després de la mort del seu bateria i la marxa anys abans d’un dels seus guitarres originals representa un repàs a la seva carrera, des dels seus clàssics indispensables a la il·lusió dels temes acabats de gravar.

Si mai  heu tingut la oportunitat de veure i escoltar la gent de la Polla Records en directe, us convidem aquest dissabte a les 5 de la tarda a descobrir què tenia aquesta gent que va encisar a tota una generació, no només de la península sinó de tot llatinoamèrica. Tot un referent.

.