Buy Xanax Sydney, Xanax Meds Online

Aquest proper dissabte, arriba als directes de Ràdio 90 de la ma de Javi Garrigós, Buying Alprazolam Online Cheapel guitarrista Michael Schenker amb la seva banda, mes coneguda per les sigles MSG, amb el doble en viu “One Night at Budokan” enregistrat evidentment al mític Budokan de Tokio.

Acompanyat per uns músics de luxe, entre ells el ja desaparegut i brillant Cozy Powell a la bateria, els temes de Mr. Schenker guanyant molt més dinamisme i contundència que les gravacions originals en estudi, amb el so virtuós i a l’hora molt melòdic i nítid de la seva inseparable guitarra Gibson Flying.

Un disc que te l’essència dels clàssics directes gravats als 70’s però amb el so característic del Hard ‘n’ Heavy dels 80’s.

Així doncs, una bona oportunitat de conèixer les brillants composicions del guitarrista, desprès del seu pas per bandes tant importants com Scorpions i UFO.

Oh yeah !!

.