Buy Xanax Australia, Buying Xanax Over The Counter In Mexico

Els Directes d’aquest dissabte dia 13 d’agost, ens donen l’oportunitat d’apropar-nos a les actuacions en viu de dues de les bandes més destacades del panorama estatal dels darrers anys, sempre incisives, tant en la música com en les lletres.

A les 4 de la tarda, recuperem el programa que l’Àngel Serrat va dedicar el mes de febrer passat als BARRICADA, presentant un treball, Latidos y mordiscos, del 2006, on sorprenentment el grup navarrès ens oferia la seva vessant més acústica.

I a les 5, els protagonistes seran SOZIEDAD ALKOHOLIKA, que de la mà d’en Xevi Baca ens presentaran el seu treball del 1999 Directo, que repassa els temes més emblemàtics de la carrera del grup de Vitòria fins aquell moment.

Dues hores de música amb energia i missatges contundents que no poden deixar indiferent a ningú.

.