Xanax Where To Buy, Order Alprazolam Canada

Efectivament, les dues edicions dels Directes d’aquest dissabte dia 10 de setembre vénen carregades de grans figures del rock dels darrers 40 anys, d’autèntics clàssics amb majúscules.

A les 4 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, recuperarem el programa que vam dedicar el mes de novembre del 2010 a l’àlbum The Last Waltz, que recull el mític concert celebrat l’any 1976 a San Francisco com a comiat a la llegendària formació THE BAND, amb convidats de l’envergadura de Bob Dylan, Neil Young o Van Morrison.

I a les 5, un convidat d’excepció, en Rafa Bazaga (component de la Salseta del Poble Sec), ens presentarà, conjuntament amb en Javi Garrigós, el directe d’un altre personatge essencial de la història de la música: JOHN FOGERTY, ex-líder dels imprescindibles Creedence Clearwater Revival i amb una carrera en solitari més que recomanable, i de la qual precisament se n’ha escollit el disc que, per segona vegada (ja es va emetre el març d’aquest any), podeu escoltar i gaudir aquest dissabte: Premonition, de 1998.

Ja ho sabeu, doncs, dues hores per submergir-se en la música de noms irrepetibles del rock i en la seva millor versió, la que ens ofereixen damunt l’escenari.

.