Buy Xanax Nj, Ordering Xanax Online Legal

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 1 d’octubre, a les 5 de la tarda, l’Àngel Serrat ens convida a gaudir d’un nou Directes, que ell mateix ens presenta:

Aquesta setmana presentem el directe dels asturians DIXEBRA “N’acción” gravat el 3 de juny de 2006 a la seva ciutat natal Avilés commemorant el seu vintè aniversari. Tot i ser un grup poc conegut fora d’astúries Dixebra representa una de les bandes de rock més potents d’aquesta terra. El seu compromís polític i amb la llengua asturiana els ha portat a ser un símbol a Astúries alhora que els ha privat d’una projecció a la resta de la península. Un directe per descobrir aquesta perla asturiana que barreja el rock, el punk, ska, reggae, i música celta. Val molt la pena.

I, com sabeu, una hora abans, a les 4, us oferim la reposició d’un Directes ja emès anteriorment, que en aquest cas és l’àlbum Ben Endins, de SOPA DE CABRA, a càrrec d’en Francesc Xavier Medina.

.