Xanax Alprazolam Online - Buy Alprazolam From Canada

Buying Alprazolam Online CheapBruce Springsteen & The E-Street Band, Live 1975-1985 és un quíntuple disc (o triple CD) en directe, publicat el 1985, i que recull un total de 40 temes de tota una dècada de concerts de The Boss.

Hi trobem des de temes de la seva primera època, com Growin’Up, Rosalita, Thunder Road o Born To Run, fins a la gira que acabaven de finalitzar, corresponent a la presentació disc Born In The USA, representat per cançons com Cover Me, No Surrender, Glory Days o I’m On Fire, i passant llògicament també per les seves gravacions de finals dels 70 i principis dels 80’s, com Badlands, Candy’s Room, The River, Cadillac Ranch, Hungry Heart o Atlantic City, és a dir, el bo i millor d’un artista que si ja és un dels millors en els discos d’estudi, en els directes realment és on ha forjat bona part de la seva llegenda, amb uns concerts on es deixa la pell i on la comunió amb el seu públic és total.

Un concert del Boss és una experiència que tothom hauria de viure una vegada a la vida, i Live 1975-1985 una caixa que hauria de figurar a la discografia de tots els bons gourmets del Rock, i si encara no el coneixíeu, no us perdeu el proper Directes, on en tindreu un bon tast de la mà del nostre col·laborador, Josep Mª Corbalán. Serà aquest  dissabte, dia 7 de gener, a les 5 de la tarda.

.