Order Xanax Overnight Online - Torn Cheapest Xanax

Buying Alprazolam Online CheapEl segon especial de Ghettoblaster de pagès compta amb la col·laboració d’uns convidats molt especials.

Aquest novè programa ens visiten Yeti & Sherpa, una parella de Djs o Pds -digueu-los-hi com vulgueu- que ja porten un anyet fent actuacions ara per aquí, ara per allà: Festes del Tura a Olot, Festes de Montagut, Besalú, barraques de Girona…

Al programa aprofitarem per conèixer-los una mica millor, ens portaran alguns temes que a ells els hi agradin o punxin a les seves actuacions, i comentarem una mica la situació actual dels Djs del moment, però segur que algun imprevist hi haurà durant al programa, tractant-se d’aquest parell d’animals que viuen al mig del bosc, amagats en alguna cova de l’Alta Garrotxa.

Així que, ja per avançat, crec que tenim assegurada una bona hora de diversió i bona música!

Si no coneixeu els subjectes en concret, tenen una pàgina de Facebook on hi ha els vídeos que han anat fent fins al dia d’avui, noticies del que van fent i les actuacions que se’ls hi van presentant.

 Buy Alprazolam Mexico

Així que ja ho sabeu, aquest dissabte, de 4 a 5, teniu cita amb el Ghettoblaster de pagès, remenant les cintes de cassette juntament amb Yeti&Sherpa.

.