Xanax Liquid Buy, Xanax American Express

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 3 de març, a les 5 de la tarda, en Ton Torné ens presenta un nou Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonistes als sempre fantàstics THE KINKS. Ell mateix ens en fa cinc cèntims:

Escoltarem l’àlbum To The Bone, de The Kinks, L.P. editat el 1994 a UK i el 1996 als U.S.A. i a tot el mon en doble L.P. i que ens endinsa en l’univers dels germans Davies: en Ray (compositor, veu , guitarra i piano) i en Dave (guitarra solista i veus), juntament amb Jim Rodford (baix i veus), Ian Gibbons (teclats i veus) i Bob Henrit (bateria) en tres formats: temes històrics revisats i gravats en directe a l’estudi The Konk de Londres a la manera d’un “unplugged” amb un reduït nombre de públic, temes del seu potent directe a la seva gira de finals dels 80 i començaments dels 90 i dos temes inèdits d’estudi i que, en principi, havien de ser per un àlbum tot sol d’en Ray.

.