Xanax Online Cheap, Online Doctors Who Will Prescribe Xanax

En efecte, l’Esbart Olot torna a Ràdio 90 per presentar i comentar un dels actes més destacats dels que ofereix anualment aquesta entitat, i que coincideix amb la Setmana Santa: el ball del Xai Be.

Es té constància que aquest ball ja existia l’any 1490, fins que es va perdre a mitjans del segle XIX. L’Esbart el va recuperar l’any 2007, amb nova coreografia però mantenint l’esperit de la dansa tradicional i també la música original, i des d’aleshores s’ha mantingut com un dels actes centrals del Dissabte Sant a Olot.

Enguany serà, doncs, el dia 7 d’abril, a 2/4 de vuit de la tarda a la Plaça Major. Es complementa l’acte, una hora abans, amb una cercavila pel centre de la ciutat a càrrec dels Bastoners i Grallers d’Olot.

Per parlar de tot plegat, ens visitarà el president de l’Esbart, Josep M. Rifà, que dialogarà amb la Rosa Sans sobre aquest esdeveniment de primer ordre que cada any ens entronca amb les arrels més profundes de la cultura popular de casa nostra.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte, dia 31 de març, a les 10 del matí, i el diumenge, 1 d’abril, a les 12 del migdia.

.