play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right 25 anys de Ràdio 90: Més reposicions

Notícies

25 anys de Ràdio 90: Més reposicions

Ràdio 90 06/06/2018 54


Background
share close

Com ja vam anunciar aquí fa unes setmanes, i dins la programació especial d’aquesta primavera 2018 en que celebrem els 25 anys de l’inici d’emissions de Ràdio 90, hem incorporat una franja els dissabtes a partir de les 21h destinada a la reposició d’alguns programes que, en un moment o altre d’aquest període de temps, han format part de la graella de l’emissora.

Fins ara hem recuperat programes de la darrera etapa (2010-2018), però a partir d’aquest proper cap de setmana ampliem el ventall remuntant-nos fins gairebé els inicis d’aquest projecte radiofònic, la primera meitat de la dècada dels 90. Així podrem reviure programes com els tres que us proposem aquest dissabte, i que ja figuren en la memòria de molts oients de Ràdio 90. I en seguiran una colla més.

Es tracta d’un autèntic esforç de recuperació de material antic guardat a l’arxiu de l’emissora en format de cintes VHS, i que ha estat convenientment restaurat i digitalitzat per oferir-lo en les millors condicions possibles. En aquest sentit, preguem comprensió a l’audiència si en alguns casos el so no és del tot perfecte, però creiem que prima el valor documental i sentimental per damunt de l’aspecte tècnic. I agraïm molt sincerament al company David Ràfols la seva tasca per dur a bon terme aquesta iniciativa.

Els programes que escoltarem aquest dissabte, dia 9 de juny, són:  21h.: el capítol 6 de Retorn a la Innocència, un programa de l’Enric Canadell i la Nuri Aguilar emès l’estiu del 1995 i on les lletres de les cançons ocupaven un espai primordial; 22h.: Detroit Motortown, un programa d’en Pau Peitaví (a la foto) emès l’estiu del 2002 i que tenia com a protagonista la millor música soul de l’època daurada de la Motown; 23h.: un especial de L’Hora Txuskera emès l’estiu de 1997, amb en Jordi Fornés (Devon) i en Miquel Pascal al capdavant, presentant de forma desenfadada i lliure un repertori musical d’allò més variat.

Rate it
Entrada anterior