Can You Buy Xanax Over The Counter In Dubai, Xanax Mail Order Uk

Buying Alprazolam Online CheapUna vegada més, i fidels a la trobada trimestral que inaugura una nova temporada d’emissions, en aquest cas la de l’hivern 2012-2013, els col·laboradors i amics de Ràdio 90 es van aplegar aquest dissabte, dia 12 de gener, al mas Les Illes per compartir una estona d’amistat i bona companyia.

Si bé la participació fou un xic inferior a la d’anteriors trobades, degut a diversos compromisos d’alguns col·laboradors, l’animació i les ganes de passar-s’ho bé van ser les mateixes de sempre, focalitzades principalment a l’entorn de la taula on, per segona vegada, es va servir una arrossada cuinada allà mateix, i enriquida amb una abundant amanida i altres productes de la terra.Buy Alprazolam Mexico

La reunió va tenir un sentit més informal del que sol ser habitual, ja que la programació d’hivern no presenta a penes novetats respecte a la de tardor, i per altra banda el bon funcionament general de l’emissora a nivell tècnic i organitzatiu permet una continuïtat en el dia a dia sense sobresalts ni urgències.

Com ja es tradició en les trobades d’hivern, que s’escauen sempre al voltant de les dates nadalenques, es va obsequiar a tots els presents amb un detall, que en aquesta ocasió consistia en un paraigües amb els colors i el logo de l’emissora. Paraigües que no calgué utilitzar en aquell moment ja que, com és tradició també, el bon temps acompanyà, però que és de preveure que serà ben útil en les properes setmanes.

.