Buy Xanax Ireland Online - Best Xanax Online

Buying Alprazolam Online CheapBenvolguts oients de Ràdio 90: El Patxoka Sound té una molt bona notícia!! Hem afegit una nova secció al programa, de caràcter mensual, anomenada CAROL’S COFFEE CHAT!

La Carol es una gran música, professora i amiga nostra, que hem tingut el plaer de tenir de convidada als programes de “Carol&HerSon” i a “Mista Batista”. Ella és americana i tenia moltes ganes de fer un programa en anglès al Patxoka Sound, i nosaltres varem donar-li la oportunitat de fer-ne un mensual.

El format d’aquest programa és una classe en anglès radiofònica, la primera en la història de Ràdio90!!! Tenim diferents temes, moltes ganes de xerrar i conversar i algunes sorpreses!

Aquest mes d’octubre el programa es centra amb el pròxim Halloween (tradició americana molt arrelada), tindrem una entrevista amb un professor d’anglès retirat de Gal·les, en Dave, i escoltarem bona música en anglès i us en traduirem una sencera, aquest mes hem escollit la cançó de “No Woman No Cry”, d’en Bob Marley…

Esperem que passeu una estona agradable amb nosaltres, no patiu perquè el programa també parlem en català, així que els més principiants no us heu d’amoïnar, i sobretot sobretot esperem que apreneu una mica d’anglès amb nosaltres!

Us convidem a escoltar a través del podcast el primer programa de Carol’s Coffee Chat emès dissabte 5 d’octubre a les 15:00h a la 101.4FM!! El pròxim “chat” serà el dia 2 de novembre…

Fins aviat patxokerus!

.