play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right L'(a)phònica 2013 a Ràdio 90
play_arrow

Rock-Pop

L'(a)phònica 2013 a Ràdio 90

Nuri Aguilar 15/06/2013 63


Background
share close

Comença el bon temps i això va associat a música i festivals. Ràdio 90 ha preparat un programa dedicat al Festival (A)phònica que es fa a Banyoles (Pla de l’Estany) del 20 al 24 de juny de 2013.

aphonica logoEl festival, que té la veu com a protagonista, arriba aquest any a la seva desena edició. En el programa especial, Nuri Aguilar i Marc Riera punxen i comenten temes d’alguns dels artistes que passaran per aquesta edició del festival: Manel, Joan Colomo, Maïa Vidal, Juan Perro, Núria Graham, Standstill, Man Ex Maqina, La Troba Kung-Fú, Xerramequ Tiquis Miquis, Bradien + Eduard Escoffet, Markooz, Ocumé, Ensemble Pelegrí i Salao & Jaco Abel, l’espectacle itinerant Dallonses, i Eduard Mas i Alba Bosch.

Més de vint actuacions i una dotzena d’activitats paral·leles ompliran la capital del Pla de l’Estany del 20 al 24 de juny, la majoria de les quals, gratuïtes.

El festival presenta propostes que per damunt de tot exploren les diverses possibilitats de la veu. Propostes per a tots tipus de públics, d’estils musicals molt diversos (beatbox, pop, rock, músiques mediterrànies, flamenc, poesia, cançó d’autor…), i que enguany comptarà també amb una estrena absoluta, tres espectacles ideats especialment per a l’(a)phònica, tres artistes que actuaran per primera vegada a Girona i nou grups que presentaran disc per primera vegada a les comarques gironines.

Gastronomia, tallers, exposicions i tot un seguit d’activitats paral·leles també formen part de l’aphonica.

El programa especial de Ràdio 90 també fa una “petita picada d’ullet a l’imatge gràfica del festival”, que explora tot allò que envolta les aficions (els càntics, els víctors, els crits, les banderes…).

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, va néixer l’any 2004 i s’ha consolidat com un festival de renom i popular, que en les últimes edicions ha aplegat més de 18.000 persones. Un festival petit i artesà, que del dijous 20 al dilluns 24 de juny omplirà la capital del Pla de l’Estany de bona música, d’una manera intensa i assequible, i que es va consolidant, edició rere edició, sense perdre la seva identitat.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: L'(a)phònica 2013 a Ràdio 90

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior