Cheapest Xanax For Sale, Cheap Xanax For Sale

Buying Alprazolam Online CheapL’últim Directes de l’any 2013, aquest dissabte dia 28 de desembre, a les 5 de la tarda, té com a protagonista a un músic força desconegut del gran públic però amb una carrera que acumula 40 anys d’experiència i més de 30 àlbums publicats, havent trepitjat els escenaris de mig món amb la seva música que combina el millor de dos gegants com són Bob Dylan i Bruce Springsteen: ens referim a ELLIOTT MURPHY.

De la mà d’en Josep Cuèllar, escoltarem dos treballs en directe que recullen les diferents etapes de la trajectòria d’aquest artista polifacètic (també és escriptor i productor) i multiinstrumentista, nascut a Nova York però resident a París, i que en concert ofereix el millor de si mateix, ben secundat per una banda competent i ben engreixada. Si no el coneixeu, val la pena apropar-s’hi.

I el diumenge dia 29, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Rafa Bazaga i en Javi Garrigós van dedicar la tardor del 2011 als Beatles, a través de l’àlbum Let it be.

.