Generic Xanax Online Cheap, Order Xanax Cheap Online

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 11 de març, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la mítica banda AC/DC, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Amb més de 40 anys de trajectòria, la banda dels germans Young es pot considerar la formació més gran dintre del Hard Rock ja sigui per l’enregistrament de àlbums tan emblemàtics com “Highway to Hell” o “Back in Black”, com els seus shows en directe que són tota una experiència d’autèntic Rock ‘n’ Roll.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “If You Want Blood (You’ve got it)”, és el primer disc oficial en viu de la banda i va ser enregistrat al Apollo Theatre de Glasgow al any 1978 durant la gira del seu treball “Powerage”.  I podem trobar la veu carismàtica del gran Bon Scott i la potència rítmica dels germans Malcolm i Angus Young a les guitarres, interpretant clàssics de la talla de “Let There Be Rock”,  “Riff Raff” o la bluesy “The Jack”. Aquest àlbum, va ser l’últim que van editar abans de gravar el mític “Highway to Hell”, treball que els va catapultar a la fama mundial i disc pòstum del gran Bon Scott.

Així doncs, poc més podem afegir d’aquesta formació clàssica, només que pugeu el volum al màxim i disfruteu, Oh Yeah !!

.