Aquesta setmana podem escoltar el darrer programa dels quatre que hem dedicat al Buying Xanax Online Legalcinquantenari de la publicació de l’àlbum Abbey Road de THE BEATLES. I ho hem fet recuperant les sessions d’enregistrament prèvies i les definitives de les cançons que surten en aquest mític darrer treball de la banda.

En programes anteriors i acotats en aquest any 1969 hem pogut també escoltar temes del Paul per a altres projectes com la cançó feta per als Badfinger i que servia de banda sonora de The Magic Christian i una altra per a l’artista d’Apple Mary Hopkins, a més del single de maig del 69, The Ballad of John & Yoko/Old Brown Shoe. En aquest últim programa acabem de desestructurar el famós meddley de la cara B de l’Abbey Road i, com a cirereta del pastís, tot aquest seguit de petits temes en forma de collage anomenat per ells The Long One i que ens permet escoltar els Beatles com si els tinguéssim davant nostre cantant i tocant els seus instruments bàsics en una fórmula que aconsegueix emocionar-nos. No cal dir que el fill del seu productor de tota la vida, en Giles Martin, ens obsequia amb una immillorable qualitat de so.

També us recordem que podeu recuperar els programes anteriors a la web: Xanax 2Mg Bars Buy.

Esperem que sigui del vostre grat, descomptant els incondicionals del grup, clar!

El programa, presentat per en Ton Torné, es podrà escoltar aquest dissabte dia 29 de febrer a les 21h, i el diumenge dia 1 de març a les 18h.

.