I Want To Buy Alprazolam Online, Buy Xanax Powder Online

Aquest dissabte 3 de desembre de 2011, a les 5 de la tarda, al Directes de Ràdio 90 arriben Buying Alprazolam Online Cheapels Deep Purple, considerats com una de les bandes pioneres del Hard Rock i el Heavy Metal i formada a Anglaterra el 1968.

De la ma d’en Xevi Baca recuperarem el disc en directe més venut en la història de la música el Made in Japan de l’any 1972. Escoltarem la versió remasteritzada en els famosos estudis Abbey Road el 1998 amb motiu del 25é aniversari de la banda i que manté acuradament el so original.

Aquest disc plasma excepcionalment el moment més brillant en la trajectòria dels Deep Purple agafant majoritàriament cançons del seu exitos Machine Head (album d’estudi del mateix any) i fent versions esteses amb solos i improvisacions difícils d’igualar. En el seu moment un doble vinil que contenia no més de dos cançons per cara. Una cosa arriscada i valenta en un moment on els discos en directe eren tractats com un subproducte dels discos d’estudi.

I una hora abans, a les 4, recuperarem el Directes que Javi Garrigós va dedicar la primavera passada a un altre grup mític, Judas Priest, a través del seu àlbum Unleashed in the East.

.