Order Cheap Xanax Online, Order Xanax Australia

Buying Alprazolam Online CheapRàdio 90 estrena un nou concurs gràcies a la col·laboració de l’Institut de Cultura d’Olot.

Cada dissabte i durant l’emissió del programa Endavant les atxes! a partir de les 12 del migdia, s’obrirà un nou concurs amb la pregunta que donarà accés al sorteig de dues entrades per a esdeveniments culturals a la capital de La Garrotxa.

Buy Alprazolam MexicoTots els participants hauran de donar la seva resposta través del correu Buy Cheap Xanax Online Uk fins a les 00.00 del divendres següent. I divendres al matí sabrem el guanyador de l’entrada doble

Aquest primer concurs sortejarem una entrada doble pel concert que La Iaia farà el dissabte 17 a la Sala Torin.

Estigueu, doncs, atents a Endavant les atxes! i al facebook i web de la ràdio lliure i cultural de La Garrotxa.

.