play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Acaba la temporada del Pedra a Pedra

Notícies

Acaba la temporada del Pedra a Pedra

Ràdio 90 05/12/2014 10


Background
share close

Tot i que, en principi, el programa divulgatiu d’arqueologia Pedra a Pedra havia de finalitzar la temporada de tardor ja fa un parell de setmanes, finalment s’allargarà amb tres capítols més per completar una panoràmica més àmplia i general de l’estat en que es troben les investigacions en aquest camp dins les comarques gironines.

Un cop emeses íntegrament les nou conferències impartides a Banyoles la primavera passada dins el II Cicle de Conferències d’Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines, la setmana passada se n’afegí una desena, impartida en aquest cas pels dos organitzadors del cicle, sobre les investigacions fetes al Pla de l’Estany en relació als Neandertals. I els mateixos Albert Aulines i Alfons Díaz, han visitat els estudis de Ràdio 90 per fer un balanç final d’aquest II Cicle i presentar un avenç del tercer, que tindrà lloc la primavera del 2015.

La xerrada, moderada per l’Àngel Serrat, no solament repassa i recapitula tot el cabal d’informació aportada pels diferents conferenciants, sinó que reflexiona sobre aspectes més generals d’aquesta disciplina, l’arqueologia, tan apassionant i alhora tan desconeguda per molts sectors de la població, malgrat que a casa nostra en tinguem manifestacions de gran nivell.

El programa es podrà escoltar aquest diumenge, dia 7 de desembre, a les 13h. I el diumenge següent es tancarà la temporada amb un capítol final.

Rate it
Entrada anterior