play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Aquest cap de setmana, un nou Penny Lane

Notícies

Aquest cap de setmana, un nou Penny Lane

Ràdio 90 28/03/2019 103


Background
share close

Comencem ara una sèrie de programes on trobem els Beatles a l’any 1968 a l’estudi creant i enregistrant les cançons que donarien vida al seu doble White Album. En els dos anteriors programes recreàvem el CD 3 amb les cançons en format acústic que van gravar a casa el George Harrison tornant de l’Índia, on havien estat fent una estada més o menys llarga depenent de la paciència de cada un. Això ens ocuparà alguns programes on podrem escoltar els CD’s 4, 5 i 6 de l’edició de luxe que va sortir el novembre de 2018 per commemorar el 50è. aniversari de la publicació d’aquest disc imprescindible del quartet de Liverpool.

A part de les cançons del doble blanc hi trobarem el procés de creació dels dos singles d’aquell any 1968, cançons inèdites i d’altres que van sortir posteriorment en els darrers discs del grup o en algun d’ells per separat. Esperem que ho gaudiu amb nosaltres.

El programa, dirigit i presentat per en Ton Torné, es podrà escoltar aquest dissabte dia 30 de març a les 21h., i també el diumenge dia 31, a les 18h.

Rate it
Entrada anterior