play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Electrònica-Experimental

Boards of Canada al Directes

Júlia de Balle 03/04/2012 50


Background
share close
Boards of Canada

La Júlia de Balle ens proposa escoltar la música en viu de BOARDS OF CANADA. Ella mateixa ens els presenta:

Ja fa més de 25 anys que els germans d’Edinburgh Mike Sandinson (1970) i Marcus Eoin (1971) composen música sota el nom de “Boards of Canada”, inspirat en la productora canadenca National Film Board of Canada que firmava els documentals que van mantenir els germans hipnotitzats davant la televisió durant tantes hores quan eren petits.

Experimentals i atmosfèrics, Boards of Canada ens submergeixen en un ambient de nostàlgia cap a l’infantesa passada i tranporten l’oient al moment en què la tecnologia analògica era l’única existent: les seves composicions són una mescla de bases electròniques, instruments convencionals i fragments de converses llunyanes, que ens recorden el que passa quan sentim la televisió des d’una altra habitació, sense mirar la pantalla. O, almenys, el que passava quan et trobaves en aquesta situació durant els anys 70.

Repassarem l’àlbum editat el 2001 arrel d’una de les seves contadíssimes aparacions públiques, durant el festival All Tomorrow’s Parties que va tenir lloc a Sussex, Anglaterra.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Boards of Canada al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior