play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Comiat (provisional) d’Endavant les atxes!

Notícies

Comiat (provisional) d’Endavant les atxes!

Ràdio 90 09/12/2016 18


Background
share close
Un programa d'en Medi
Un programa d’en Medi

Després de gairebé 6 anys en antena i amb 292 programes aquest dissabte a les 12 del migdia m’acomiadaré de tots vosaltres (provisionalment). Com sabeu fa temps que el programa havia canviat del seu format habitual i crec que ha arribat l’hora de prendre un petit descans. Un temps que no estaré desvinculat de l’emissora que m’ha donat l’oportunitat de fer dos programes de llarga durada: Pedra a pedra amb l’Albert Aulines i l’Endavant les atxes!

Durant l’hora que durarà el programa podreu escoltar una selecció especial de temes i grups que tenen un altre significat més enllà del purament musical.  La tria ha estat difícil perquè en podria haver escollit com per fer 3 hores més de programa.

Vull donar especialment les gràcies a en Xevi, en Josep i l’Àngel per haver fet possible que aquest programa s’arribés a gestar després que estigués rondant durant molt de temps pel meu cap. Com també voldria agrair el suport de tots els que fan possible que Ràdio 90 estigui viva i funcionant.

També voldria agrair l’ajuda que ens els seus inicis vaig tenir en assessorament musical d’en Jordi, la Maria i la Raquel quan confeccionàvem llistes de grups mentre estudiàvem.

I finalment agrair la paciència de la meva dona, la Tere i del meu fill en Roc.

Moltes gràcies a tots/es i ens continuem escoltant a RÀDIO 90.

Francesc Xavier Medina

Rate it
Entrada anterior