play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Directes amb Baroness

Francesc Bancells 25/09/2015 32


Background
share close

Baroness_Live_singer_John_and_bassist_SummerEl Directes arriba carregat amb un to incomparable. Podrem gaudir del so més cru, sense excuses ni contemplacions que ens ofereix la música rock editada directament des de sobre els escenaris. Aquesta vegada gaudirem de Baroness, un grup únic, vingut de l’estat de Georgia als Estats Units.

Baroness ens presenta la seva proposta d’Sludge metal, un gènere en auge avui en dia. Un estildifícil d’etiquetar, difícil d’apreciar si no es té un criteri obert del heavy metal. Allò innagable, no obstant, és la qualitat material d’aquesta banda: un treball fresc, passional, tècnic, cru. El festival alemany Westend, a la ciutat de Dormund, acull grups amb un recorregut notable dins l’escena alternativa, entre d’ells Baroness en l’edició del 2013 . Tant sols fent un cop d’ull a les portades dels àlbums dels georgians permet adonar-nos de la finura de les seves propostes. Artwork sense pal·liatius, coloristes obres mestres del mateix John Baizley, líder de la banda.

Els amants de la música alternativa, d’aquell metal tant colorista com arrelat al terra, gaudiran d’aquest directe. Aquell hardcore que veu de guitarres primitives, pesants i a la vegada virtuoses, tot portat amb una base ferma de baix i bateria. Baroness no té res a envejar de grups com Mastodon o Clutch, mestres del gènere, i és que tot plegat; els seus ja 4 treballs (Red, Blue, Yellow&Green) són representats en un directe molt i molt profund, íntim i transcendent. Un so que ens connecta intensament amb les arrels del rock més eclèctic. Un programa de Francesc Bancells i Miquel Gómez.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Directes amb Baroness

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior