play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Directes amb Limp Bizkit
play_arrow

Rock-Pop

Directes amb Limp Bizkit

Lili Guerrero 29/12/2023


Background
share close

En aquesta ocasió la Lili Guerrero ens presenta el polèmic concert de la banda de nu-metal Limp Bizkit, que va tenir lloc al festival Woodstock’99. Aquest esdeveniment es va veure afectat greument per diversos factors com ara la mala organització, unes difícils condicions ambientals, una oferta d’alimentació i beguda excessivament cara i les deficients condicions sanitàries de les instal·lacions.

Tot aquest còctel va desencadenar en una catàstrofe de vergonyoses dimensions; abusos sexuals, violacions, saquejos, vandalisme, múltiples incendis provocats, ultraviolència i mort. El festival va necessitar la intervenció de l’exèrcit nord-americà per desallotjar els assistents.

El concert de Limp Bizkit es va celebrar en el moment àlgid de la banda, just feia un mes que havia tret el seu segon àlbum “Significant Other”, i indiscutiblement era una de les bandes més aclamades pel públic d’aquella època. La premsa va inculpar a Limp Bizkit de ser l’espurna causant del ferotge descontrol dels assistents, animant-los a alliberar-se del sistema i a trencar amb tot.

El programa, es podrà escoltar a l’streaming en directe de Ràdio 90 el dissabte 30 de desembre de 2023 a les 5 i el diumenge a les 4 de la tarda. A partir del dilluns el trobareu en format podcast per a l’escolta o la descàrrega al web de l’emissora.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Directes amb Limp Bizkit

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior