play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Directes amb U2 Live songs of Innocence + Experience
play_arrow

Rock-Pop

Directes amb U2 Live songs of Innocence + Experience

Josep Maria Corbalan i Lluc Corbalan 18/10/2020 99


Background
share close

El grup Irlandès U2 serà el protagonista del nostre proper directes, on gaudirem d’uns concerts exclusius, mai editats oficialment, presentats pels nostres col.laboradors Lluc i Josep Mª Corbalán, i que ens porten a les gires de presentación dels dos darrers discos en estudi del grup, Songs Of Innocence del 2.014 i Songs of Experience del 2017.

Les gires de presentació d’ambdós discos, van durar gairebé un any, però a diferència d’anteriors gires, aquesta vegada no es van realitzar en estadis, sino en pabellons tancats, la qual cosa va obligar a fer diversos concerts a cada ciutat per tal de poder cobrir la gran demanda d’entrades per part de fans del grup.

L’espectacle visual en ambdues gires va anar a càrrec d’una pantalla gegant que ocupava tota la part central dels pabellons, penjada del sostre i amb la qual els membres del grup interactuaven en diversos temes, fins i tot tocant alguns d’ells dins mateix de la pantalla, formant part de les filmacions que s’hi projectàven.

En l’aspecte musical, a la primera gira, Bono, The Edge, Larry Mullen i Adam Clayton, fèien referència a diversos capítols de la seva joventut, amb temes com Cedarwood Road (el barri on vivía Bono), o Raised By Wolves o Song for Someone i també hi havia lloc a l’homenatge a un dels seus referents musicals, com el malhaurat Joey Ramone, al tema The Miracle of Joey Ramone que obria els concerts de la gira.

A la segona, lles lletres es centraven més en  l’experiència viscuda després de gairebé 40 anys d’història del grup, i esdevenien protagonistes temes com American Soul, Get of Your Own Way, Lights of Home o Red Flag Day.

En aquest directes, escoltarem els millors moments d’ambdues gires, amb mitja hora dedicada a cadascuna, esperem que els volgueu compartir amb nosaltres.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Directes amb U2 Live songs of Innocence + Experience

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior