play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Directes: “Happy birthday, Jimy (A Jimi Hendrix Tribute)” (1993)
play_arrow

Notícies

Directes: “Happy birthday, Jimy (A Jimi Hendrix Tribute)” (1993)

Ton Torné 29/04/2014 51


Background
share close

Jimi_hendryx_experience_1968En Ton Torné ens presenta un Directes centrat en la personalitat del mític Jimi Hendrix, amb un títol tan suggerent i enigmàtic (amb errada inclosa) com el de l’encapçalament. Deixem que ens ho comenti ell mateix:

Doble disc que hem de considerar pirata, ja que no hi ha cap ressenya que ens identifiqui res, a part de venir signada la introducció per un tal Doctor Manic Depression, tema de l’Hendrix de l'”Are you experienced?”.

A més ens parla de que és “un avançament d’un disc de l’any que ve per celebrar el 52è. aniversari del geni de la guitarra” (!!!).

Es tracta d’una recoplilació de directes de temes d’en Jimi (no Jimy com diu la caràtula) per part d’una eclèctica llista de grans guitarristas i músics com Sting, Aerosmith, Steve Ray Vaughan, U2, Eric Clapton, Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Rod Stewart i un llarg etcètera, amb una força bona qualitat de so. En farem un recull i us el oferirem en el Directes.

I el diumenge, dia 4, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Josep Mª Corbalán va dedicar l’hivern del 2012 als Guns N’Roses, recollint un concert fet a Tòquio (Japó) l’any 1992.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Directes: “Happy birthday, Jimy (A Jimi Hendrix Tribute)” (1993)

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior